Читај ми!

Novi modni promašaji bivše „spajsice“

Iako je dugi niz godina u svetu šou-biznisa, izgleda da Mel Bi i dalje ima problema sa stilom.

Bivša „spajsica“ je uslikana kako dolazi u Bi-Bi-Sijev studio da podrži takmičare u „Iks faktoru“, ali katastrofalno našminkana, piše Dejli mejl.

Mel je ispod očiju nanela beli puder, koji se nikako nije slagao sa njenim tamnim tenom. Barem da ga je dobro razmazala, ali nije!

Tridesetdevetogodišnja pevačica se pojavila u beloj majici bez rukava i kožnim uskim pantalonama, očigledno negujući svoj standardno (pre)opušteni izgled. 

Dobro je poznato da vrlo često ume da pretera – nedavno je viđena u plišanom zebrastom kombinezonu koji je izazvao burne reakcije.

Inače, Mel Bi se nedavno pridružila sudijama britanskog „Iks faktora“ u 11. sezoni, nakon što je prethodnih godina takođe bila član žirija u američkoj i australijskoj verziji šoua „Ja imam talenat“.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
14° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се