Jeftinije – umesto cipela, „Lubuten“ lak!

Slavni kreator Kristijan Lubuten mislio je i na dame sa plićim džepom pa je zato ponudio proizvod do kojeg one mogu lakše da dođu – lak za nokte u vatreno crvenoj boji đonova njegovih glamuroznih cipela.

Iako mnoge o njima maštaju, malo je žena koje mogu sebi da priušte cipele Kristijana Lubutena za koje je potrebno izdvojiti minimum 500 evra.

Slavni kreator mislio je i na dame sa plićim džepom pa je zato ponudio proizvod do kojeg one mogu lakše da dođu – lak za nokte u vatreno crvenoj boji đonova njegovih glamuroznih cipela.

Dizajn bočice je inspirisan vrtoglavim štiklama njegove poznate kreacije "Ballerina ultima".

Lubuten svojim obožavateljkama obećava „super briljantnu“ i „jarko pigmentiranu“ formulu i savršeni efekat nakon samo dva premaza.

Za jedan lak za nokte, „Crvena Lubuten“ je, ipak, prilično skupa – košta 50 dolara ili 37 evra.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво