Читај ми!

„Ferari“ vozovi na japanskim prugama!

Mnogi ljudi kažu da ako želite da upoznate neku zemlju onda nju treba da obiđete vozom, koje će se u Japanu 2017. godine pretvoriti u potpuno drugačije iskustvo od uobičajene vožnje. Stakleni zidovi, luksuzna sedišta, uglađeni dizajn za koji je zaslužan „Ferarijev“ dizajner napraviće da se japanskim šinama kreću pravi hoteli.

Svaki od vozova koje je osmislio Ken Okjama, jedan od „Ferarijevih" dizajnera, imaće mesta za 34 putnika, 10 vagona, od čega će dva biti sa staklenim zidovima kako bi putnici mogli da neometano uživaju u pejsažu.

Prednje vagon će takođe imati staklene zidove zbog istog razloga. Dok uživaju u pogledu i vožnji srećnici koji će se voziti ovim prelepim čudom moći će da se odmaraju u luksuznim foteljama i ležajevima.

Kao da sve ovo nije dovoljno, oni koji baš budu želeli da se voze u stilu, imaće na raspolaganju i dvospratni luksuzni vagon u kojem će na donjem spratu biti kreveti i privatno kupatilo a gore dnevni boravak.

Cena karata za „Krstareći voz" (Cruise Train) još nije objavljena.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 29. април 2024.
24° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво