Читај ми!

Kejt uprkos kritikama obožava srpsku dizajnerku

Modeli Roksande Ilinčić omiljeni su među poznatim damama. Svojim kreacijama odavno je oduševila vojvotkinju od Kembridža, pa je Kejt za zvaničnu posetu Australiji i Novom Zelandu odabrala upravo toalete sa potpisom ove kreatorke, uprkos negodovanju princa Vilijama.

Vojvoda i vojvotkinja od Kembridža trenutno su na tronedeljnoj turneji po Australiji. Osim malenog Džordža pažnju su privukle i fantastične haljine Kejt Midlton, kreacije Roksande Ilinčić, izvestila je britanska štampa.

Supruga princa Vilijama ponovo se odlučila za modele srpske dizajnerke i to prilikom zvanične posete inostranstvu, kada se koferi s posebnom pažnjom pakuju.

Pre dve godine otputovala je u Kanadu u svetloplavoj haljini Roksande Ilinčić, dizajnerke koja je za petnaestak godina otkako se iz Beograda preselila u London napravila zavidnu karijeru u modnom svetu.

Vojvotkinja od Kembridža je ovog puta nosila haljinu od žutog vunenog krepa sa belim detaljima iz kolekcije za aktuelnu sezonu, kao i svedene toalete za dnevne šetnje.

Pošto ova kombinacija boja nije bila zastupljena u originalnoj kolekciji, modni sajtovi pretpostavljaju da su haljine naručene specijalno za ovo putovanje, posebno žuta koja je u skladu sa bojama sunčane Australije.

Britanska štampa podseća da je Roksanda Ilinčić takođe omiljena dizajnerka britanske prve dame Samante Kamerom.

Domaćinima koji su dočekali prinčevski par na sidnejskom aerodromu dopala se odevna kombinacija vojvotkinje od Kembridža, a ona je na komplimente uzvratila opaskom da nisu svi oduševljeni njenim izborom.

„Vilijam mi je rekao da izgledam kao banana“, rekla je Kejt Midlton.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво