Читај ми!

Ovo leto će biti metalik ružičasto!

Lepa Selena Gomez privlači pažnju gde god da se pojavi – jedan od razloga što „Adidas“ već nekoliko godina sarađuje sa mladom pevačicom i glumicom. Nova kolekcija letnje obuće "Neo" reflektuje upravo njenu veselost, zavodljivost i dinamičan stil.

Pevačica hita Slow Down ne usporava! Barem ne po pitanju svoje karijere.

Selena Gomez je trenutno u potrazi za novim, mlađim menadžmentom, kako strani mediji navode, menja „stari“ u svakom pogledu, a kreće i u novu kampanju sa „Adidasom“.

Partnerstvo sa čuvenim nemačkim proizvođačem sportske opreme bi trebalo da obezbedi da njeni obožavaoci, tzv. „selenatori“, „počiste“ radnje sa patikama i cipelama iz letnje kolekcije „Neo“.

Liniju koja obuhvata 27 modela ona naziva "Summer Rebel". Reč je o obući koja reflektuje njenu veselost, zavodljivost i dinamičan stil.

Kolekcijom preovladava metalik ružičasta boja, a najbolje od svega je što, kako pišu američki sajtovi, ne morate „obiti banku“ da biste ih priuštili sebi – koštaju od 12 do 85 dolara!

„Obožavam da se poigravam sa modom i volim odeću i obuću koja je zabavna, laka za nošenje i udobna“, kaže Selena u zvaničnom saopštenju. „Moja kolekcija ima 'rok šik' teme, buntovna je i donosi samopouzdanje.“

Hoće li kolekcija "Neo" po prodaji „razbiti“ patike koje reklamira (njen bivši, pa aktuelni i tako u krug dečko) Džastin Biber?