Читај ми!

Farmerke za pse, zašto da ne?

Šivenje odela za pse joj je najpre bilo ventil za opuštanje, a onda je preraslo u način na koji zarađuje za život. Violeta Veselinović danas kreira i farmerke za pse!

Diplomirani ekonomista Violeta Veselinović koja kreira i šije odela za pse, silom prilika je, posle otkaza u banci, pretvorila svoj hobi u jedini izvor prihoda.

Do početka ove godine posao joj je bio da savetuje klijente, a u slobodno vreme šila je garderobu za svoja dva psa, zato što je odeća za njene ljubimce bila skupa u specijalizovanim radnjama.

„Videla sam da je isti odnos kvaliteta materijala koji ja nabavljam i kvaliteta kupljene robe, garderoba koju sam šila za svoje pse dopala se mojim prijateljima, a onda i prijateljima njihovih prijatelja i tako je krenulo“, kaže Violeta kojoj je šivenje najpre bilo ventil za opuštanje, a sada je način na koji zarađuje za život.

Narudžbine su počele da stižu i iz drugih gradova, zainteresovali su se i radnje sa opremom za kućne ljubimce, tako da je modele psećih toaleta koja je kreirala i sašila Violeta sada moguće videti skoro po celoj Srbiji.

Violeta šije po povoljnim cenama i od kvalitetnih materijala, i uvek uživa u načinu raspoređivanja paspula, tračica, tila ili mašnica na haljine za pse.

 

Ona dodaje da u Kraljevu, koliko zna, nema konkurenciju, ali da ima onih koji se u Beogradu, Nišu i Šapcu bave sličnim poslom.

 

„Sa nekima od njih sam u kontaktu, čak razmenjujemo ideje, dok su pet šopovi zainteresovani za određene modele u različitim veličinama, a ja i dalje šijem po dostavljenim merama“, pojašnjava Violeta.

Ima i probirljivih kupaca koji na internetu nalaze modele koje žele, ali je važno da znaju kako da uzmu mere psu.

Violeta je, oblačeći svom trogodišnjem sinu farmerice na tregere došla na ideju da sašije i farmerke za pse.

Pudlica Luna i staford Lina danas su glavne promoterke najnovijih Violetinih kreacija.

Na Fejsbuk stranici koja nosi Violetino ime, uz dodatak - Odelca za pse - bućkalica, nalaze se najrazličitiji albumi iz kojih vlasnici četvoronožnih ljubimaca biraju najlepšu garderobu za svoje pse.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво