Читај ми!

„Juče“ se rodio i već diktira modu!

Zasenio i majku – princ Džordž je nova modna ikona! Naime, pomodne majke su brže-bolje svojoj deci kupile iste tamno plave pantalonice sa izvezenim motivom jedrilice koje je princ Džordž nosio dok se igrao u pesku na jednom igralištu u Velingtonu.

Pre samo nekoliko meseci, modu je diktirala njegova majka, Kejt Midlton, čiji su stil odevanja kopirali širom sveta, ali je malom princu Džordžu bilo dovoljno da se pojavi u pantalonicama sa tregerima da bi je potpuno zasenio.

Kada se prošlog utorka osmomesečni prestolonaslednik poigrao sa drugom decom u pesku, na jednom igralištu u Velingtonu, na Novom Zelandu – što je označeno kao njegovo „prvo pojavljivanje u javnosti po službenoj dužnosti“, njegovo odelce je rasprodato u roku od nekoliko sati, baš kao što je ranije bio slučaj sa haljinama njegove mame.

Premda roditelji nisu izneli nikakve detalje o detetovoj odeći, vest se munjevitom brzinom proširila društvenim mrežama i sve pomodne mame požurile su da svojim mališanima kupe iste tamno plave pantalonice sa izvezenim motivom jedrilice, prenosi AFP.

Ni cena od 75 funti (126,91 evro), koliko one koštaju u prodavnicama „Rejčel Rajli“, nije mogla da ih odvrati od te namere.

„U današnjoj atmosferi pomodarstva ono što vaša deca nose govori isto toliko o vama koliko o njima“, rekla je za britanski Tajms Estela Li, urednica časopisa za bebe "Baby and Me".

Pre dva dana, Džordžova torba sa igračkama u obliku kengura, koju je princ Vilijam nosio po dolasku u Australiju, izazvala je lavinu porudžbina na vebsajtu Fondacije australijske koale.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи