Nokti namazani, a sve tajne na videlu!

Boja laka za nokte pokazuje koliko žena obraća pažnju na detalje, ali i šalje veliki broj poruka njenoj okolini i govori možda i više nego što bi ona htela. Poznavaoci kažu – pokaži mi nokte da ti kažem ko si!

Uprkos uvreženom mišljenju, proizvođači lakova za nokte se pri izboru boja za predstojeću sezonu ne vode samo aktuelnim trendovima. Palete se formiraju na osnovu mišljenja brojnih konsultanata i psihologa, konstantno vodeći računa o ciljnoj grupi kojoj su proizvodi namenjeni.

Amerikanka Letirs Ajsman važi za vodećeg stručnjaka za boje, pa mnoge velike kompanije traže njene usluge radi pronalaženja pravog i profitabilnog rešenja koje će ponuditi tržištu.

Kako Ajsmanova veruje, izbor boje je u direktnoj vezi sa karakterom osobe. Lakom za nokte govorite mnogo o sebi i šaljete nesvesnu poruku okruženju.

Lakove koji imaju zvezdice i šljokice nose dinamične osobe koje žele da budu primećene, i nemaju strah od pogleda prisutnih uperenih u njih, a srebrne i zlatne metalik lakove vole zanimljive osobe sklone izazovima.

Za crvene nijanse odlučuju se nostalgične i tradicionalne osobe, koje istovremeno žele da skrenu pažnju na sebe, u seksualnom smislu. Nešto tamnija nijansa, bordo, je obeležje žena koje vole eleganciju u svakom smislu.

Boju narandže biraju bezbrižne i pozitivne osobe, dok tonove sunca vole optimistične žene koje na taj način okolini poručuju da su srećne i zadovoljne.

Ljubičasta je sinonim za kreativnost, a plava je izbor neustrašivih žena koje na ovaj način odstupaju od normi i pokazuju da su spremne da eksperimentišu.

Zelenu boju na noktima rado nose dinamične osobe koje raznim nijansama pokazuju svoju energiju i neiscrpnu volju za novim izazovima.

Bezbojni ili neutralni lak biraju stabilne i pouzdane pripadnice lepšeg pola na koje se uvek možete osloniti.

Srebrne i zlatne metalik lakove vole zanimljive osobe sklone izazovima.

broj komentara 3 pošalji komentar
(utorak, 05. mar 2013, 12:38)
anonymous [neregistrovani]

nokti

Zene koje se bave ovim detaljima imaju ocigledno svo vreme ovog sveta!

(utorak, 05. mar 2013, 11:18)
anonymous [neregistrovani]

:D

Slažem se 100%

(nedelja, 03. mar 2013, 13:05)
anonymous [neregistrovani]

koje gluposti

Ja imam skoro od svake boje po jedan..šta to o meni govori ? Jedino ne volim ništa žuto,ono baš žuto kao sunce,zlatno može da prođe,i ono baš karmin crvena isto ne volim.Sve ostalo može,i ljubičasto,i plavo,i zeleno,i šljokice...ništa to meni ne smeta.