Tako se pravi turneja

Najuspešniju turneju u godini na izmaku imao je hard rok bend „Bon Džovi“, koji je od koncerata zaradio više od 200 miliona dolara. Slede „AC/DC“, „Ju-tu“, Lejdi Gaga i „Metalika“.

Američka grupa „Bon Džovi" imala je najviše uspeha na turnejama 2010. godine, pokazali su podaci publikacije Polstar, koja prati koncertnu industriju širom sveta.

Džon Bon Džovi i njegove kolege iz benda su na 135 koncerata u 30 država zaradili 201,1 milion dolara od prodaje ulaznica, preneo je Holivud riporter.

Australijski rok veterani „AC/DC" su drugu godinu za redom na vicešampionskoj poziciji, pošto su od poslednje turneje zaradili 177 miliona dolara.

Grupa „Ju-Tu" koja je prošle godine bila na vrhu liste po zaradi sa 311 miliona dolara, ove godine je pala na treće mesto sa 160,9 miliona dolara.

Slede Lejdi Gaga na četvrtom mestu (133,6 miliona), „Metalika" na petom (110,1 milion) i Kanađanin Majkl Buble na šestom mestu (104,2 miliona).

Obrazovni porodični spektakl Šetnja sa dinosaurusima dospeo je na sedmo mesto sa zaradom od 104,1 milion dolara, a sledi Pol Makartni na osmom mestu sa 93 miliona dolara zarade.

Na pretposlednjem, devetom, mestu su „Iglsi" sa 92,3 miliona zarade, a na desetom je bivši frontmen „Pink Flojda" Rodžer Voters sa 89,5 miliona dolara.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи