Novi album „Električnog orgazma“

Posle osmogodišnje pauze, legendarna beogradska grupa „Električni orgazam“ izdala je novi album sa sedam pesama, što je ujedno i prvi album sa povratnikom u postavu, klavijaturistom Ljubomirom Đukićem-Ljubom.

Rok sastav „Električni orgazam" objavio je početkom septembra novi album „To što vidiš to i jeste", u izdanju Doma omladine Beograda, a CD se u naredna dva meseca može kupiti samo uz pripejd pakete Telekoma Srbija.

Frontmen Srđan Gojković-Gile u izjavi agenciji Beta podsetio je da „To što vidiš to i jeste" izlazi u godini kada „Električni orgazam" proslavlja tri decenije postojanja, i prvi je studijski album sa povratnikom u postavu, klavijaturistom Ljubomirom Đukićem-Ljubom, još od „Kako bubanj kaže" iz 1984. godine.

Od sedam pesama sa novog albuma rađenog sa producentom Vojislavom Aralicom, kao prvi radijski singl odabrana je „Nemaš nikom ništa da daš", za koju je urađen i spot koji treba da se pojavi narednih dana.

Nekadašnji prvoborci beogradskog novog talasa, prethodni studijski CD „Harmonajzer" objavili su još 2002. godine, a Gojković kaže da je „To što vidiš to i jeste" album na kome je „Električni orgazam" najduže radio do sada u karijeri - pet godina.

„Nismo imali nekog naročitog razloga za žurbu. Potrajalo je duže nego što smo mislili, ali hteli smo da pesme malo odstoje. Često kad snimiš album posle par meseci se desi da nekim stvarima nisi zadovoljan. Prvi put smo pustili da pesme par godina odstoje", rekao je Gojković.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво