„Brejkersi“ u staroj zagrebačkoj klanici

Septembarske koncertne aktivnosti beogradskih „Partibrejkersa“ vezane su za Hrvatsku i Makedoniju - festival „Pekotina“ u Istri, zatim „Tikveški grozdober“ u Kavadarcima i „Serbus rok fest“ u Zagrebu.

Beogradski rok sastav „Partibrejkers" biće uz „Majke" i „Let 3" nosilac programa „Serbus rok festa" (Serbus Rock Fest) koji će biti održan 18. septembra u Zagrebu, u prostoru stare klanice.

„Partibrejkersi" su najavili da će nastupiti od ponoći na jednodnevnom festivalu koji se održava uz nastupe brojnih hrvatskih sastava na otvorenom prostoru stare zagrebačke klanice u Hajncelovoj ulici, gde organizatori najavljuju druženje uz roštilj i dobar rokenrol.

Bend pevača Zorana Kostića-Caneta i gitariste Nebojše Antonijevića-Antona prethodno će nastupiti 10. septembra na rok festivalu „Pekotina" u Buzetu, u Istri, uz „Let 3", „Psihomodo pop" i druge, a sutradan svira na vinskom festivalu „Tikveški grozdober" u Makedoniji.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво