Pesma izvinjenja

Američki reper Kanje Vest napisao pesmu za kantri zvezdu Tejlor Svift da bi se još jednom izvinio zbog ispada sa prošlogodišnje dodele MTV nagrada. Vest je tada nepozvan izašao na binu i prekinuo mladu pevačicu dok se zahvaljivala na priznanju.

Na prošlogodišnjoj dodeli MTV nagrada, dok je Sviftova primala nagradu, Kanje Vest je izašao na binu i prekinuo njen govor. Tom prilikom poznati reper je izjavio kako je Bijonse trebala da osvoji tu nagradu.

„Izvini, Tejlor, ali Bijonse je imala jedan od najboljih spotova ikada", rekao je tada koji već godinama „začinjava" dodele nagrada besnim napadima, obično kada ne osvoji nijednu.

Kanje se kasnije izvinio na svom blogu, rekavši da je popričao sa majkom Sviftove i da ga je ona naterala da se zamisli nad svojim ispadom. Ovih dana Kanje je napisao novu pesmu koju je poklonio Sviftovoj.

Na svom nalogu na Tviteru Kanje je poručio kako je napisao pesmu koja je toliko lepa da želi da joj je pokloni. Ukoliko je kantri pevačica ne želi, reper će je sam izvesti za nju.

„Ona više od bilo koga drugog zaslužuje izvinjenje", dodao je Vest u subotnjoj poruci. „Nije znala šta ju je snašlo. Ona je samo mlada devojka koja ima iste snove kao i mi".

Poznati hip-hop muzičar je ovih dana pojasnio kako je prošle godine zbog jakog dejstva alkohola i lošeg tajminga preko noći postao ozloglašen. Kanje je dodao da ove godine neće ponoviti „invaziju" bine koju je napravio prošle godine.

„Ja nikada ne bih ponovio to što se dogodilo prošle godine, vrlo je loše prekidati ljude. Koja je poenta u elegantnom oblačenju kada se onaj koji je tako obučen ne ponaša tako? Kada sam se probudio iz noćne more, pogledao sam se u ogledalu i rekao sebi, odrasti Kanje", objasnio je poznati reper.

Dodela MTV nagrada za najbolje muzičke spotove zakazana je 12. septembar.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 09. мај 2024.
16° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара