Publika oterala „Ganse“ sa bine

Besni zbog jednočasovnog kašnjenja koncerta, fanovi grupe „Gans en' rouzis“ zasuli su članove benda čašama i flašama zbog čega su Eksl Rouz i ostali napustili binu arene u Dablinu.

Nakon haosa koji su nedavno izazvali na festivalu u Redingu, članovi američke rok grupe „Gans en' rouzis" ponovo su isprovocirali publiku, ovog puta u Irskoj gde su nastupali u sredu, prenosi Rojters.

Naime, u Dablinu ih je dočekala gnevna masa, nezadovoljna što je morala da čeka više od sat vremena na početak koncerta.

Članovi benda su čak bili prinuđeni da usred nastupa napuste binu pod kišom plastičnih čaša i flaša kojim su ih njihovi fanovi sve vreme gađali.

Tokom izvođenja druge pesme, "Welcome To The Jungle", pevač Eksl Rouz zamolio je publiku da prestane da baca plastične čaše sa „neidentifikovanom supstancom" ili će bend morati da prekine nastup.

„Evo kako ćemo: Još jedna flaša i mi odosmo. Na vama je da odlučite. Mi bismo voleli da ostanemo. Želite li da ostanemo? Mi želimo da ostanemo i dobro se zabavljamo", bila je prva Ekslova reakcija.

„Ako ne želite da se zabavljate, sve što treba da uradite je da nas obavestite o tome. Mi nemamo problem sa tim - idemo svojim putem", dodao je frontmen prilično smireno. 

To se i desilo posle još tri pesme i nekoliko flaša i čaša, odnosno, samo 22 minuta od početka koncerta. „Želim vam prijatno veče", reči su uz koje je Rouz napustio binu.

Posle 35-minutnih pregovora u bekstejdžu i ukupne pauze od 60 minuta, grupa se u 23.30 vratila i svirala oko 90 minuta, ali je dotad dobar deo publike već otišao.

Organizatori, promoterska kuća Em-Si-Di i „O2 arena", su se kasnije izvinili fanovima i u zajedničkoj izjavi naveli da uprkos svim naporima nisu uspeli bend da dovedu na vreme na binu i podsetili da je Rouz, jedini preostali član originalnog benda nastalog 1985. godine, poznat po tome što stalno kasni na svoje nastupe.

Međutim, dodali su i da nijedan umetnik ne zaslužuje da bude tretiran na ovakav način.

Број коментара 16

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 15. мај 2024.
14° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара