U prodaji "Women and Children Last"

Novi, drugi po redu album kalifornijske horor pank grupe „Murderdols“ od danas je dostupan obožavaocima u standardnom izdanju i specijalnom sa tri bonus numere, majicom, nalepnicom, digitalnom verzijom i DVD-om na kojem je snimak njihovog prvog koncerta posle sedam godina.

Horor rok sastav „Murderdols" (Murderdolls) koji čine autor i gitarista Vensdej 13 i bubnjar hevi metal grupe „Slipnot" (Slipknot) Džoi Džordison objavio je danas drugi album "Women and Children Last".

„Deca će sigurno voleti naš novi album, a roditelji će ga prezirati, moraće da se okupaju dva puta kada ga čuju. Dolazimo po vaše ćerke i ništa nam ne možete", najavljuju Vensdej i Džordison.

Za razliku od prethodnog albuma "Beyond the Valley of Murderdolls", izdatog 2002. godine, koji je stilski bio najbliži pank muzici, na albumu "Women and Children Last" primetan je pomak ka hevi metalu, pesme su duže sa dužim i složenijim gitarskim solo deonicama.

Izostali su komični Vensdejevi tekstovi poput "I Love to Say Fuck", "I Take Drugs" i "The Devil Made Me Do It", kao i tekstovi inspirisani filmovima strave poput "Dawn of the Dead".

„I dalje smo zabavni, i dalje smo kao pre, ali ne mogu celog života da pevam o Drakuli. Sada pevam o životu. Stare pesme sam pisao u mojoj sobi kada sam bio dečak i živeo sa roditeljima i one su izraz dečačkog bunta. Sada sam u tridesetim godinama, ozbiljniji sam, video sam sveta i mnogo sam ogorčeniji", kaže Vensdej.

Džordison, sa druge strane, kaže da je današnji hevi metal postao suviše ozbiljan i pomalo dosadan jer nema originalnih sastava, pa su on i Vensdej odlučili da žanru vrate zabavu, i ističe da je prethodni album ličio na skicu, dok je novi kao prava slika.

Album je sniman u studiju u Holivudu krajem marta i početkom aprila, a dvojac je uglavnom sve snimio sam, pošto Džordison, nedavno proglašen za najboljeg bubnjara sveta u poslednjih 25 godina, u „Murderdolsima" svira gitaru.

Solo deonice na gitari u numerama "Drug Me to Hell" i "Blod Stained Valentine" odsvirao je jedini gost na albumu, gitarista grupe „Motli Kru" (Motley Crue) Mik Mars, koji se, iako na pragu sedme decenije života, u studiju pojavio sa velikim cilindrom na glavi, čizmama sa platformama i u pratnji dve lepotice koje su nosile njegovu opremu.

"Malo je reći da smo bili oduševljeni kada smo videli Mika na vratima u tom izdanju. Osetili smo se kao deca kojoj se pružila prilika da upoznaju svog idola. Klanjamo se velikom Miku, možda najpotcenjenijem rok gitaristi", kaže Vensdej.

Više informacija o grupi dostupno je na www.murderdollsband.com, a "Women and Children Last" moguće je preslušati na www.craveonline.com.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 10. мај 2024.
14° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара