Džoi Džordison najbolji bubnjar?

Laskavu titulu najboljeg bubnjara u poslednjih 25 godina čitaoci časopisa „Ritam“ dodelili su Nejtanu Džonasu Džordisonu, bubnjaru „Slipnota“.

Bubnjar američkog hevi metal benda „Slipnot" (Slipknot) Džoi Džordison, proglašen je za najboljeg bubnjara u poslednjih 25 godina, po izboru čitalaca britanskog magazina „Ritm" (Rhythm), preneo je Bi-Bi-Si njuz (BBC News).

Tridesetpetogodišnji Džoi otprilike toliko dugo i lupa bubnjeve - od svoje osme godine, kada je dobio prvi komplet. 

Džordison, poznat po tome što simultano svira dva bas bubnja, osvojio je više glasova od Fila Kolinsa i bubnjara grupa „Nirvana" i „Fu fajters" (Foo Fighters) Dejva Grola.

Na drugom mestu u anketi u kojoj je glasalo 100.000 ljudi, nalazi se Majk Portnoj iz „Drim teatra" (Dream Theatre), a treći je Gavin Harison iz benda „Porkjupajn tri" (Porcupine Tree).

Grol je na petom mestu, a Kolins je završio na devetom.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 18. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи