U čast „kralja popa”

Porodica i obožavaoci Majkla Džeksona obeležili 52 godine od rođenja pokojnog pevača u njegovoj rodnoj kući u Geriju, u Indijani. Skup u čast legendarnog pevača održan i u obližnjem Merivilu.

Ljubitelji pokojnog „kralja pop muzike" Majkla Džeksona okupili su se ispred njegove rodne kuće u Geriju, u američkoj državi Indijani, uoči 52. rođendana.

Slavlje u čast „kralja popa" organizovano je dva meseca posle godišnjice pevačeve smrti.

Događaju su prisustvovali članovi Džeksonove porodice, uključujući i pevačevog oca Džoa, koji je isekao rođendansku tortu.

Pored porodice, bilo je i mnogo Džeksonovih dvojnika i lokalnih zabavljača.

Porodica pokojnog pevača odselila se iz Gerija 1969. godine, kada je grupa „Džekson 5" uspela da se „probije".

I u obližnjem Merivilu održava se veliki skup ljubitelja Džeksonove muzike.

Na tom događaju, održanom u hotelu „Radison", govornici su se podsećali dečačkih dana pokojnog pevača.

U čast Džeksonu je govorila njegova vaspitačica iz zabavišta Felisija Čilders, koja je rekla da je još kao mali „kralj pop" pevao savršeno i da je uživao u tome.

Pred oko stotinu okupljenih govorili su i Rejnod Džons koji je svirao gitaru na ranim nastupima grupe „Džekson 5", kao i Evelin Lahej, koja je smislila naziv te grupe u kojoj su bili Majkl i njegova braća.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво