Džoi Beladona se vratio u „Antraks“

Na poziv svojih starih kolega, Džoi Beladona, pevač legendarnog treš-metal benda „Antraks“, po treći se put vratio u grupu koju je predvodio od 1985-92. godine i tokom "Among the Living" okupljanja 2005-07.

Hevi metal pevač i bubnjar Džoi Beladona vratio se u američku grupu "Antraks" (Anthrax) koju je predvodio u vreme njenih najvećih uspeha (1985-1992), objavio je muzički magazin Klasik rok.

Grupa je saopštila da će Beladona nastupiti sa njima na predstojećem putujućem festivalu "Sonisfir" (Sonisphere), u Evropi.

"Antraks" će na tom festivalu svirati uz kolege iz "Velike četvorke treš metala" - "Metaliku" (Metallica), "Slejer" (Slayer) i "Megadet" (Megadeth).

Beladona se 2005. vratio u "Antraks" povodom velike turneje, ali je zatim ponovo napustio grupu dve godine kasnije.

"Menadžer me je zvao i rekao da svi žele da se vratim. Pomislio sam 'Momci, da li ste ozbiljni? Zaista želite da vodim grupu kao nekada?' Bio sam presrećan", ispričao je 49-godišnji Beladona.

Na festivalu "Sonisfir", u sastavu "Antraksa" nastupiće i gitaristi Skot Ijan i Rob Kađanio, basista Frenk Belo i bubnjar Čarli Benante.

Posle turneje, "Antraks" će se posvetiti snimanju novog albuma koji bi trebalo da bude završen 2011.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 18. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи