„Fejtles“ tražio da svira u Srbiji

Na svoju izričitu želju, grupa „Fejtles“ se posle pet godina vraća u Beograd, gde će u „Ekspo centru“ 24. aprila održati koncert.

Britanski elektronski sastav "Fejtles" (Faithless) održaće koncert 24. aprila u beogradskom "Ekspo centru", saopštio je danas promoter, skopski "Avalon".

Bend poznat po dens hitovima "Insomnia", "Salva Mea" i "God Is A DJ", prethodno je svirao u Beogradu 2005. godine na Beogradskom sajmu, a "Avalon" tvrdi da sada "Fejtles" na svoju izričitu želju dolaze u region za dva koncerta u Srbiji i Makedoniji.

"Budući da je u pitanju premijera pune koncertne postave benda na novoj turneji, uslov je da oba koncerta budu limitiranog kapaciteta do 2.500 posetilaca. 'Ekspo centar' biće adaptiran na polovinu svog kapaciteta uz specijalnu produkciju koju Britanci spremaju za novu svetsku turneju 'Calling All The Faithful'", navodi promoter.

Skorašnji izlazak šestog albuma "Calling All The Faithful" već je najavljen pesmama "Sun To Me" i "Not Going Home", ali u remiksima didžejeva Erika Pridza i Gi Borata.

Prodaja ulaznica za celu turneju počinje 25. februara, a za beogradski koncert koštaće 2.990 dinara.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи