Cvika napustio „Van Gog“

Zbog prestanka aktivnim bavljenjem muzikom, Dejan Ilić-Cvika više nije član grupe „Van Gog“. Mesto popunio novi-stari basista Dragan Ivanović.

Beogradski rok sastav "Van Gog" saopštio je da je njihove redove posle pet godina napustio basista Dejan Ilić-Cvika, koga je zamenio Dragan Ivanović.

"Ilić je prestao da se aktivno bavi muzikom sa namerom da se posveti drugim životnim izazovima. Cviko, srećno, volimo te... na mesto bas gitariste u bend se vratio Ivanović koji je sa grupom svirao u periodu od 2000. do 2003. godine", piše na zvaničnom sajtu sastava www.musicvangogh.com.

Povratnik Ivanović je sa "Van Gogom" snimio album "DrUnder" (2002), a Ilić "Kolo" (2006) i "Lavirint" (2009).

U "Van Gogu" od osnivanja 1986. godine ostali samo gitarista i pevač Zvonimir Đukić i bubnjar Srba Radivojević. Kroz bend su prošli i basisti Predrag Popović, Aleksandar Barać i nakratko Dušan Bogović.

Sa novim basistom Ivanovićem "Van Gog" nastavlja turneju "Lavirint" koncertima 26. marta u Paraćinu, 2. aprila u Leskovcu, 10. aprila u Cirihu, 30. aprila u Osijeku, 1. maja u Orašju i 8. maja u Brčkom.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи