„Koldplej“ najavio novi album za Božić

Britanski alternativci „Koldplej“ rade na novom CD-u za koji se nadaju da će biti završen do katoličkog Božića. Ovoga puta su posebnu pažnju posvetili zaštiti materijala, da ne bi volšebno stigao do Interneta.

Engleska grupa „Koldplej" (Coldplay) objaviće novi album ove godine, najavio je vođa benda Kris Martin.

Martin je u video intervjuu za sajt Globo.com rekao da bi „voleo da album stigne u prodavnice na katolički Božić".

Grupa trenutno snima u svom studiju u Londonu. Pevač je istakao da ovoga puta preduzimaju ekstra mere kako ne bi dozvolili da novi materijal „procuri" na Internet.

„Samo dvoje ljudi u celoj zgradi zna kako da otvori sve fajlove sa snimcima. Čak ni mi (Koldplej) ne znamo. Ne bismo mogli ni sami sebi da ukrademo muziku u ovom trenutku. Morali biste biti kompjuterski genije i sjajan provalnik da biste ušli u zgradu i poskidali materijal, pa ga izmiksovali", pojasnio je Kris.

Bend je, takođe, demantovao glasine da će to biti poslednji album koji će grupa snimiti za diskografsku kući I-Em-Aj (EMI). „Mislim da nas čeka još 500 albuma. Ozbiljno, potpisali smo za još mnogo."

Poslednji studijski album „Koldpleja" bio je "Viva La Vida Or Death And All His Friends" iz 2008. godine. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво