Maratonsko superfinale „Demo mastersa“

Radio Beograd 202 saopštio je da će 25. februara biti održano šestočasovno superfinale njihovog tradicionalnog takmičenja neafirmisanih rok bendova „Demo masters 7“.

Iz Studija 6 radio Beograda u četvrtak od 19.00 do 1 čas posle ponoći, Beograd 202 će direktno prenositi superfinale "Demo mastersa 7", a slušaoci će uz žiri izglasati pobednika koga očekuje kao nagrada izdavanje albuma u zajedničkoj produkciji Beograda 202 i PGP RTS-a.

U superfinalu su sastavi "Glad" iz Niša, "Burning sajkl" (Burning Cycle) iz Rume, zrenjaninski "Garlik", "Kvazar" i "Raskršće", "Uvertira" iz Novog Sada, "Koton pikers" (Cotton Pickers) iz Mladenovca, piroćanski "Kuriri" i "Santos braders" (Santos Brothers) iz Bačke Palanke.

Iz Beograda su "Skumi" (Sqmy), "Tekilers" (Tequillers), "Destinejšn" (Destination), "Rok bulevar", "Rezister" i "Aniven" (Uneven).

U takmičenju "Demo masters 7" učestvovalo je preko 160 bendova iz Srbije, a superfinalisti su najbolji bendovi iz tri finalne večeri nedavno održane u Beogradu i Novom Sadu.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво