Leonard Koen na bolovanju

Zbog povrede leđa prilikom vežbanja, Leonard Koen prinuđen da pauzira. Deo evropske turneje, koji je trebalo da počne 1. marta u Francuskoj, odložen je za šest meseci.

Legendarni kanadski pevač i kompozitor Leonard Koen prinuđen je da zbog povrede leđa, šest meseci pauzira tokom evropske turneje, saopštili su njegovi producent i agent.

„Tokom nedavnih fizičkih vežbi, Koen je povredio leđa, pa su mu lekari preporučili režim oporavka od četiri do šest meseci, koji je uobičajen za povrede tog tipa kod sportista", navodi se u saopštenju promotera koncerta AEG.

Koenov agent Robert Kori objasnio je da su lekari potvrdili da je 75-godišnji umetnik „u izvanrednoj formi, zahvaljujući dugogodišnjem vežbanju i zdravom načinu ishrane" i da mu je „samo potrebno izvesno vreme da se oporavi od povrede leđa".

Segment turneje koja je trebalo da počne 1. marta u Francuskoj, zato je pomeren za šest meseci. Od povratke na scenu maja 2008. godine, Leonard Koen je održao 191 koncert širom sveta.

Krajem januara u Los Anđelesu dobio je počasnu nagradu Gremi za ukupnu karijeru.

Koen, koji se proslavio 1960-ih prvim albumom "Songs Of Leonard Cohen", na kojem je bila jedna od njegovih najpoznatijih pesama, "Suzanne", povukao se sa scene početkom 1990-ih i otišao da živi u jednom budističkom manastiru u Kaliforniji gde se zamonašio.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 28. март 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво