Kravic potvrdio autentičnost nove pesme kralja popa

Sumnje da je numera "Another Day" koja se nedavno pojavila na Internetu u stvari montaža, otklonio je Leni Kravic. Slavni muzičar potvrdio je da je u pitanju pesma koju je snimio sa Majklom Džeksonom.

Rok muzičar Leni Kravic potvrdio je da je pesmu "Another Day", koja se prošlog vikenda pojavila na Internetu, snimio sa kraljem popa Majklom Džeksonom.

„Verzija koja se pojavila nije montaža. To jeste ta pesma", rekao je Kravic u video poruci a prenosi magazin „Entertejnment vikli" (Entertainment Weekly).

„Pesmu smo snimili Majkl i ja. Ja sam bio producent, napisao sam pesmu i svirao sve instrumente", naveo je slavni muzičar istakavši da je za njega to bilo jedno od najdivnijih muzičkih iskustava koje je ikada imao.

„Pesmu su snimila dva čoveka koji poštuju jedan drugoga i koji vole muziku", naglasio je Kravic.

Posle smrti Majkla Džeksona, 25. juna prošle godine, Kravic je u jednom intervjuu izjavio da je sa pop zvezdom radio na pesmi koja nije objavljena.

Sajt TMZ.com koji prati živote slavnih, naveo je da pesma nikada nije trebalo da se pojavi u javnosti i da diskografska kuća „Soni" zahteva njeno povlačenje s Interneta.

Kravic je, međutim, rekao da bi voleo da obožavaoci što pre „čuju pesmu u celosti".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 10. мај 2024.
20° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара