Kovid jači od tradicije – otkazan sabor trubača u Guči, prvi put za 60 godina postojanja

Zbog epidemiološke situacije i mera protiv širenja koronavirusa, među kojima je i zabrana masovnih okupljanja, Dragačevski sabor trubača u Guči je otkazan.

„Bez obzira na na veliku odgovornost prema dugoj tradiciji, jubilarni 60. Dragačevski sabor trubača zbog aktuelne epidemiološke situacije neće biti održan“, naveli su organizatori.

Sve pripreme za organizovanje manifestacije su prekinute, jer nije moguće obezbediti bezbednu udaljenost između desetina hiljada posetilaca koji se svake godine u avgustu okupljaju u Guči.

„Ovo je prvi put da se u šezdeset godina dugoj tradiciji Sabor trubača mora odložiti“, istakli su organizatori na Fejsbuku.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво