Biber i Arijana usred skandala oko kupovine prvog mesta na Bilbordovoj listi

Nedugo nako što se duet Arijane Grande i Džastina Bibera "Stuck With U" popeo na vrh „Bilbordove“ liste 100 hitova, njihov kolega sa treće pozicije, reper 6ix9ine, optužio ih je da su na prvo mesto došli nepošteno.

Stuck With U, humanitarna saradnja Arijane i Džastina osvanula je na vrhu Bilbordove liste 100 najboljih pesama. Dve pozicije niže našao se reper Danijel Ernandez poznatiji kao 6ix9ine (Siks Najn) sa pesmom Gooba.

Sreću zbog prvog mesta, Arijani i Džastinu ubrzo je pomutila i zasenila reperova objava na Instagramu u kojoj je izneo tvrdnju da se mesto na vrhu liste može kupiti, prenosi Ju-Es-Ej tudej.

I Grande i Biber oštro su demantovali da imaju ikakve veze sa plaćanjem pozicije na Bilbordovoj listi.  

Ernandez im se ponovo obratio preko društvenih mreža tvrdeći da nema ništa protiv njih dvoje kao umetnika nego da mora da se bori za ljude koji dolaze na muzičku scenu iz najnižih slojeva društva, iz potpune nemaštine i da nije fer da njihova umetnost ne bude ocenjena pravedno zbog novca.

Muzički skandal trese scenu, ali izgleda da će do konačnog raspleta biti razmenjeno još mnogo objava na društvenim mrežama.  

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво