„Goblini“ predstavili još jedan spot pred veliki beogradski koncert

Spot za pesmu „Žmigavac“ je drugi spot sa aktuelnog albuma „Jednina“, koji će grupa uživo promovisati u Belekspo centru 18. aprila.

Album Jednina grupe „Goblini“ je „u rangu klasika devedesetih“. A kao i u to vreme, i danas „Goblini“ pokreću izuzetno važna društvena pitanja, koja ih „žuljaju“. 

Da su i dalje dosledni buntovnici, dokazuju i upravo objavljenim spotom za pesmu Žmigavac, koji, kao i spot za pesmu Ti si taj potpisuje Vuk Protić Haludža sa svojim kreativnim timom.

„Goblini“ na sebi svojstven način alarmiraju svet oko nas, a „žmigavac“ će ipak dati kada 18. aprila skrenu u Belekspo centar gde će održati svoj veliki beogradski koncert na kojem će sa obožavaocima umnožiti Jedninu.

Promotivne ulaznice dostupne su po ceni od 1.000 dinara na prodajnim mestima tickets.rs.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво