Posle dodele Gremija koncert u čast Prinsu

Više od deset muzičkih zvezda učestvovaće na koncertu u čast legendarnom Prinsu pod nazivom "Let's Go Crazy: The Grammy Salute to Prince" koji će biti održan krajem ovog meseca u Los Anđelesu.

Koncert kojim će muzičari podsetiti planetu na Prinsa i njegovo delo planiran je za 28. januar, nakon dodele Gremi nagrada, a biće snimljen i emitovan kasnije ove godine, navodi se u saopštenju američke Akademije za diskografsku umetnost i nauku.

Najveće hitove američkog pevača i kompozitora koji je preminuo 2016. godine izvešće Ališa Kiz, Džon Ledžend, Ašer, „Fu fajters“, Bek, Komon, Earth, H.E.R., „Vind end fajer“ i mnogi drugi.

Autor Oskarom nagrađene pesme Purple Rain osvojio je sedam nagrada Gremi i nominovan 38 puta.

„Prins je definitivno jedan od najvećih muzičkih virtuoza svih vremena. I dalje služi kao inspirativna ikona umetnicima i obožavateljima širom sveta, a nama je čast što možemo odati počast njemu i njegovoj zaostavštini“, navode organizatori.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво