Sanja Ilić i „Balkanika“ 20. marta u Kombank dvorani

Obeležavanje dvadesetogodišnjice postojanja, Sanja Ilić i „Balkanika“ počeće 20. marta koncertom u Kombank dvorani u Beogradu.

Dve decenije prošlo je od izlaska albuma Balkan 2000, koji je na scenu doneo kompozicije koje su postale najlepši reprezent kulturne baštine ovih prostora. 

Koncert u Kombank Dvorani biće omaž upravo albumu Balkan 2000 ali i svim onim projektima u kojima su Sanja Ilić i Balkanika svih prethodnih godina pomerali granice muzike i stvaralaštva. Zvuk koji neguju, a koji je spoj snažnih ritmova Balkana i elemenata svetske muzike, postao je prepoznatljiv i van granica naše zemlje.

Kompozicije Simonida, Hilandar, Dolina suza, Plava ptica, stekle su kultni status u našem narodu, dok publika u Beogradu dugo vremena nije imala prilike da ih čuje uživo, zbog čega će ovaj koncert biti jedinstveno emotivno i muzičko putovanje za sve ljubitetlje
kvalitetnog zvuka.

Grupa Sanja Ilić i Balkanika uspešno je predstavljala našu zemlju na Pesmi Evrovizije 2018. godine, plasiravši se u finale najvećeg evropskog muzičkog takmičenja.

Sa pesmom Nova deca, grupa je na kvalitetan i autentičan skrenula pažnju na Srbiju i naše
kulturno nasleđe.

Sa istom željom, da se publici pruži kvalitetan sadržaj, dobra muzika i prave vrednosti, biće realizovan i koncert Epska muzučka priča u beogradskoj Kombank dvorani.

Ulaznice za koncert su u prodaji na Blagajni Kombank dvorane, na svim prodajnim mestima Tiket vižna i putem sajta tickets.rs.

broj komentara 0 pošalji komentar