Čolina „magija“ po šesti put u Areni – Čolomanija

Karte za peti koncert legende naše muzičke scene Zdravka Čolića su rasprodate! Posle dva fenomenalna nastupa u okviru turneje „Ono malo sreće“, koje je održao 29. i 30. novembra u Areni, Zdravko Čolić je odlučio da napravi i šesti spektakl. Koncert će biti održan 28. decembra u beogradskoj Štark areni.

„Samo zbog vas i samo za vas“ - rekao je Zdravko i dodao da je veoma srećan što se ponovo posle nekoliko godina sreo sa svojom divnom publikom i da mu je srce puno.

Komercijalno najuspešniji i kritički najpriznatiji pevač ušao je u srca publike širom regiona, a ni šest najvećih dvorana na Balkanu nije dovoljno da primi sve one koji vole Zdravka i njegove neprolazne hitove.

Čolomanija je „omađijala“ jednako i žene i muškarce i mlade i stare i svi hrle na najvažniji muzički događaj godine.

Treći i četvrti koncert biće održani 13. i 14. decembra, a peti i šesti 27. i 28. decembra.

broj komentara 5 pošalji komentar
(utorak, 10. dec 2019, 18:10) - Pro100zdrava osoba [neregistrovani]

Magnetni Čola

Čola je bio i ostao magnet za žene ne samo zbog magnetnih narukvica čiji je promoter već i kao osoba koja pleni svojim zdravim izgledom i šarmom. Divna osoba o kojoj se ni posle toliko godina nije moglo čuti ništa loše i koji je svoju karijeru izgradio na glasu a ne na skandalima treba da bude primer svima na estradi. Svaka čast.

(ponedeljak, 09. dec 2019, 11:59) - anonymous [neregistrovani]

Čola

Za skoro dva meseca, šesti koncert u beogradsko štark areni. Šta reći nego čovek je car nad carevima. To se zove snaga volja i velika posećenost publici... Sva čast..

(petak, 06. dec 2019, 17:32) - Prenos [neregistrovani]

Prenos

Da li ce biti prenos negde nekog od koncerata?

(četvrtak, 05. dec 2019, 23:06) - fan [neregistrovani]

a

lepo

(četvrtak, 05. dec 2019, 21:00) - Isidora [neregistrovani]

Cola poseban i magican

Vidimo po posecenosti koncerata u areni da je Cola poseban, neprevazidjen i magican. On svojom harizmom i prelepim glasom, opstaje i danas zahvaljujuci svojim velikim hitovima koji traju. Milina ga je slusati dok peva, a isto tako i gledati kako pleni kao pojava sto je retkost to videti danas. Ostao je normalan druzeljubiv i pristupacan za sve one koji ga vole i slusaju. Iz pouzdanih izvora sam cula da u svom domu koristi preciscivac vazduha zato sto voli zdrav zivot i tome posvecuje veliku paznju.