Dva koncerta „Bunt rok festival u Vršcu“

U koncertno-klupskom prostoru „Studio“, vršačkog centra „Milenijum“ biće održana dva koncerta osam najatraktivnijih i najzapaženijih bendova „Bunt rok festivala“ RTS-a. U petak, 6. decembra nastupaće „Pet minuta slave“, „Natali“, "Empathy Soul Project" i „Viva vops“. U subotu 7. decembra, na binu pred publiku u Vršcu izaći će „Lagana sreda“, „Dingospo Dali“, „Kora“ i "Zero Two".

Autorka „Bunt rok festivala“ Branka Glavonjić ističe da je saradnja sa centrom „Milenijum“ uspešno započeta prošle godine, kada su BRF bendovi nastupili u okviru manifestacije "Tower Fest".

„Ovog puta želeli smo da tu saradnju unapredimo i to na zadovoljstvo i publike, ali i naših osam odličnih, novih bendova. Tako je lansiran zajednički program 'Bunt rok festival u Vršcu', koji čine dve koncertne večeri“, istakla je Branka.

Centar „Milenijum“ već 18 godina uspešno se bavi organizacijom mnogobrojnih i vrlo raznovrsnih sportskih, kulturnih i zabavnih događaja, čime potvrđuje epitet centra svih zbivanja u Vršcu.

Srđan Prtljaga, direktor Centra „Milenijum AD Vršac“ kaže da se raduju ovoj saradnji, te da je sigurno će i ovi koncerti biti veoma atraktivni, zanimljivi za publiku.

„Drago mi je i što ćemo u Vršcu ugostiti mlade muzičare 'Bunt rok festivala' RTS-a. Verujemo da će ove nastupe percipirati kao lepa, značajna iskustva tokom njihovih razvojnih puteva do pune afirmacije na muzičkoj sceni. Kroz dvodnevni muzički spektakl – rok događaj koji predstoji, našim posetiocima pružićemo priliku da na jednom mestu vide one koji dolaze da osveže i unaprede domaću scenu – najbolje mlađe snage rok muzike u Srbiji“, naveo je Prtljaga.

Koncerti „Bunt rok festival u Vršcu“ biće održani u koncertnom prostoru „Studio“ centra „Milenijum“, koji je kompletno zvučno i svetlosno opremljen i publici prilagođen, a nekadašnji je televizijski studio.

Svi programi za afirmaciju demo bendova, koje obezbeđuju autorka i tim projekta „Bunt rok festival“ RTS- a, nedvosmisleno su od izuzetnog značaja za neafirmisane, mlade muzičare.

Komentarišući koliko oni sve te pružene šanse koriste na pravi način, Branka Glavonjić kaže da se mladi autori i bendovi izuzetno trude i to je najvažnije.

„Vreme će pokazati ko će izdržati sve prepreke, na putu do cilja i ko će od njih uspeti da izgradi neku dužu i značajniju muzičku karijeru“, poverava Branka.

Do kraja ove godine, u susret šestom izdanju takmičenja, a imaće etiketu „Bunt rok festivala“ publiku i bendove očekuje još dešavanja.

„Očekuje nas drugo izdanje koncertne serije 'Bunt rok festival u Festu', 20. decembra, u zemunskom klubu 'Fest', kada će nastupiti sastav 'Dingospo Dali' (pobednici prvog 'Bunt rok festivala') i dva benda sa petog izdanja festivala. A od januara 2020. očekujte još mnogo iznenađenja“, poručila je Branka Glavonjić.

Biografije svih bendova koji će nastupiti na koncertima u Vršcu, možete pročitati OVDE.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво