Tijana Bogićević i Sara Milutinović predstavljaju „Širinu“

Sara Milutinović, koja potpisuje neke od najvećih hitova na našim prostorima, objavila je duetsku pesmu sa pevačicom Tijanom Bogićević. Ovim projektom Sara obeležava 20 godina karijere, a Tijana nastavlja uspešan niz pesama koji je započela objavom albuma „Čudo“.

Tijana Bogićević i Aleksandra Sara Milutinović su značajne pojave naše pop scene, a njihov spoj u pesmi Širina mnogi su okarakterisali kao „novi talas“ domaće muzike.

U produkcijski neočekivanom aranžmanu, sa jedinstvenim glasovnim sposobnostima, Tijana i Sara donele su pesmu koja je na prvo slušanje ponela epitet pravog hita.

„Ove godine je jubilej – 20 godina moje karijere. Kada smo razgovarale na tu temu, Tijana je predložila da napravimo vokalnu saradnju, s obzirom da duži niz godina nastupamo zajedno. Drago mi je da su svi moji prijatelji sarađivali na ovoj numeri, pre svih Tijana, zatim Darko Dimitrov koji je producirao traku, i naravno Nemanja Novaković i Aleksandar Pejčić koji su napravili sjajan video“, kaže Sara Milutinović i ističe da je na snimanju spota bilo je sjajno.

Gost u spotu je Luis Migel koji dolazi iz Venecuele.

„U životu sam odsvirala skoro sve veće koncertne prostore u regionu, ali sada iskreno imam veću tremu. Jedva čekam da pesma doživi premijeru i da pravim neku novu muziku“, otkriva Sara.

Tijana Bogićević, čiji album Čudo je obeležio godinu za nama i sa koga su se izdvojili hitovi Hajde onda ništa, U redu i Bezuslovno, ne krije zadovoljstvo što je prvi put ukrstila glas sa Sarom Milutinović, koja je napisala njen prvi hit Tražim.

„Sara je za mene napisala Tražim, pesmu sa kojom sam započela karijeru i čast mi je što smo sada zajedno u ulozi izvođača. U pitanju je odlična melodija, i tekst koji mi se odmah dopao, tako da verujem da će se ceo ovaj projekat dopasti mojoj publici“, istakla je Tijana.

Pesmu Širina Tijana i Sara predstavile su u Beogradu, u društvu prijatelja i najpoznatijih domaćih muzičara i pevača.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
23° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се