„Brkovi“ stižu i u Užice i Šabac

Posle nastupa pred punim halama širom Srbije i više nego uspešnog nastupa pred više od 100.000 ljudi na beogradskom „Bir festu“, hrvatski bend „Brkovi“ tokom jeseni nastavlja turneju u Srbiji, a karata ima još samo za koncert u Užicu.

Publika u Subotici, tokom prošle nedelje, prvi put je imala priliku da čuje i vidi uživo „Brkove“ čak dva puta, pošto su ulaznice za koncert 22. novembra bile rasprodate mesec dana pre.

Zbog toga je obezbeđen još jedan termin, pa je publika u euforičnoj atmosferi ispratila koncerte benda u gradu na severu Bačke. Zagrebački turbo-folk pank-rok sastav održao je u subotu koncert u prepunoj „Apolo dvorani“ u Pančevu, gde se, takođe, tražila karta više.

 

Turneju nastavljaju u zapadnoj Srbiji, pa će u petak, 13. decembra, održati prvi samostalni koncert u Užicu. Karata za ovaj koncert još ima.

Potom ih, dan kasnije, očekuje šabačka publika pred kojom će takođe nastupiti prvi put u karijeri.

„Brkovi“ su postavili rekord u brzini prodaje ulaznica u Šapcu, jer su rasprodate mesec dana pre koncerta.

Osim toga što su koncertno veoma aktivni, zagrebački pankeri objavljuju i nove hitove, pa su nedavno objavili i spot za singl Hoću da mi dijete sluša narodnjake.

Spot već ima više od 770.000 pregleda na Jutjubu, a pesma se našla i na prvom mestu top-liste dijaspore bivše Jugoslavije. Pesma govori o generacijskom i civilizacijskom jazu unutar jedne porodice na selu.

broj komentara 0 pošalji komentar