Na sceni Centra „Sava“ više od 80 muzičara uz zvuke Pop Orkestra

Pop Orkestra će za sve ljubitelje rokenrola, ali i klasične muzike, u četvrtak 28. novembra od 20.30 časova u Centru „Sava“, izvesti program „Rok Opera 2“. Na repertoaru će se naći i nove pesme, a zvuk će biti čvršći i sa još više emocija.

„Za drugo izdanje projekta koji smo započeli početkom 2018. godine, odlučili smo da repertoar osvežimo rok hitovima, koji u izvođenju muzičara klasične muzike i solista Opere Srpskog narodnog pozorišta uz podršku Novosadskog 'Big Benda', ovim pesmama daju jednu potpuno novu dimenziju. Tokom ovog projekta postavili smo nove standarde izrade muzičkih aranžmana, interpretacija i samog muziciranja, pa smo uspeli da spojimo naizgled nespojivo. Drago nam je što je publika to prepoznala i što nam na svakom koncertu daju potpunu podršku i podsticaj da nastavimo svoju misiju“, rekao je Fedor Vrtačnik, dirigent i aranžer. 

Takođe je dodao da na ovom koncertu očekujemo ljude koji su već imali priliku da nas čuju, ali i novu publiku spremnu da sa nama prokrstari rok istorijom.

Na sceni Centra „Sava“ će se naći više od 80 muzičara, a u pratnji Hora Opere Srpskog narodnog pozorišta, pesme će izvoditi solisti: Zoran Šandorov, Matia Zanata, Nikola Mijić, Danka Adamov i Dragana Keller.

Na repertoaru će biti hitovi poput: Somebody to love, I can`t get no satisfaction, Rosanna, Eye of Tigar, Angels, Purple rain, Live and let die, We will rock you i mnogi drugi.

Uvertira za beogradski koncert su bili rasprodati koncerti u Nišu, Banja Luci i Novom Sadu, koji su ispraćeni ovacijama.

Ovaj muzički spektakl ne poznaje granice izvođenja, pa u koncertu podjednako uživaju i ljubitelji klasične muzike i ljubitelji roka, bluza, džeza, popa, opere.

Ulaznice za koncert „Rok Opere 2“, mogu se kupiti onlajn i na svim prodajnim mestima tickets.rs, kao i na blagajni Centra „Sava“, po cenama od 2.000 do 2.600 dinara zavisno od pozicije mesta u sali.

broj komentara 0 pošalji komentar