Severina: Mogu da se presvučem za dva minuta

Koncert Severine Kojić održava se u subotu, 23. novembra, u beogradskoj Štark areni. Pevačica poručuje da je, posle dvomesečnih priprema, za nastup sve spremno.

Uprkos tome što se, kako Severina kaže, sa najavom koncerta i prodajom karata krenulo kasno, Arena je rasprodata.

„Beograd je poseban, ljubav između mene i Beograda je lepa, ovo je moj treći nastup u Areni. Treća sreća – ova će biti najbolja“, rekla je, gostujući u Beogradskoj hronici, popularna Seve.

Kada je reč o programu koncerta, kaže da će se nastup u Beogradu od ostalih razlikovati po izboru pesmama, ali da „suština ostaje ista“.

„Biće nekih 'scenarističkih stvari', nešto što su kao neki mali trikovi ili kao magija, ali ono što je isto i što je najveća magija to je kada ljudi pevaju sa vama na koncertu. Ja počnem da pevam, oni završe, kao da ja i ne treba da budem na koncertu“, objasnila je pevačica čija turneja nosi ime Magična bajka za sve generacije.

Dodala je da su nove pesme, na koncertima podjednako dobro prihvaćene kao i one koje su postale hitovi, ili kao poznate pesme s početka karijere, što ju je, priznaje, malo iznenadilo.

Govoreći o izboru pesama koje, dok priprema album, odlučuje da snimi, Severina ne propušta priliku da kaže da je u tome važna uloga njenog supruga Igora.

„On je sin pevača, od malena sluša demo-snimke i ima tu žicu, tako da, recimo, muziku za pesmu Imaš pravo je slušao mesec dana i onda mi rekao da je pošaljem Marini (Tucaković), i Marina je napisala odmah sutradan tekst", ispričala je pevačica.

Za početak – Otrove

Iako se smatralo da će to biti iznenađenje, Severina je otkrila da koncert u subotu otvara pesmom Otrove.

„Kad imate dobar repertoar, mislim da je najvažnija dinamika u koncertu. To je kao dobra knjiga ili dobar film. Film treba da ima dobar početak da bi privukao publiku, sledi razrada i onda kraj koji mora biti dobar. Naš kraj je dobar, naš kraj je hepiend“, sigurna je Severina.

Koncert je dinamičan i iza scene, pa tako pevačica kaže da nekada, između dve numere, ima svega dva do dva i po minuta za presvlačenje, što, kako tvrdi, bez problema postiže, jer uvek ima dosta proba, uz dobru ekipu saradnika.

„Svi su profesionalci, i sve štima u sekundi. Mislim da smo stvarno napravili nešto lepo za ljude. Koncert obično traje dva i po sata, ali mislim da ćemo u Beogradu trajati duže, jer sam dodala neke pesme, a i nekako ćemo zaboraviti sve druge i političke teme“, najavila je Severina koju, posle Beograda, očekuje i publika u Ljubljani, Zagrebu, Skoplju.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво