„Bekstrit bojsi“ pred praznom Arenom

Uprkos najavama da će doći veliki broj fanova iz Bugarske, Hrvatske, BiH, Rumunije i ostalih zemalja u okruženju, „Bekstrit bojsi“ su nastupili pred avetinjski praznom Beogradskom arenom.

Tinejdžerska pop atrakcija iz devedesetih godina, četvoročlana pevačka grupa "Bekstrit bojs", nastupila je sinoć u Beogradskoj areni. Bio je to njihov prvi koncert u Beogradu, a posećenost je pokazala da se njihova popularnost tokom godina znatno umanjila.

Praznu Arenu mogli bismo da opravdamo nezgodnim vremenskim uslovima, ali i činjenicom da tinejdž pop atrakcija iz devedesetih godina danas ne može da računa na publiku koja je u međuvremenu odrasla.

Ipak, i uz mnogo truda, "Bekstrit bojs" nisu uspeli da promene imidž dečačkog benda, iako su zašli duboko u tridesete.

"Mislim da smo se promenili od pre 17 godina. Znate, rastu nam brade i zalisci, a imamo i poneku sedu. Javnost nam je nametnula taj naziv, dečački bend, a mi sebe vidimo kao pevačku grupu", rekao je Brajan Litrel.

Tokom promocije albuma "This Is Us" koja ih dovela u Beograd, Brajan je preležao novi grip.

"Bilo je prilično loše. Dobio sam ga putujući po svetu. Tri dana sam strogo mirovao. Bilo mi je mučno i da ustanem iz kreveta. Morate biti pažljivi koliko možete", dodao je 34-godišnji pevač.

Veliki izvođački izazov, da održe dobar koncert bez obzira na to koliko je posećen, ova četiri pevača izneli su veoma profesionalno, posvetivši se potpuno najvernijim obožavateljkama koje su vrištale i pevale kao da je Arena bila prepuna.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
4° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво