„Parni valjak“ iz Amerike zove na beogradski koncert

Članovi legendarnog „Parnog valjka“ nalaze se na turneji po Americi odakle su uputili video-poziv svojim obožavaocima da dođu na njihov veliki beogradski koncert koji je zakazan za 9. novembar u Štark areni.

„Ma ne, ne dolazimo u Beograd sad. Dolazimo 9. 11, vidiš da smo u Americi“, kaže gitarista Husein Hasanefendić Hus, dok članovi benda mašu čekajući na aerodromu let za jedan od američkih gradova.

„Valjak“ je američki deo turneje Runda 44 počeo pre neki dan koncertima u Detroitu i Klivlendu, a očekuju ih nastupi danas u Vašingtonu, 25. oktobra u Čikagu i na kraju 26. oktobra u Njujorku.

Potom se bend vraća kući, gde ih očekuje 2. novembra Spaladijum arena u Splitu i konačno 9. novembra Beograd.    

Runda 44 zapravo se referira na činjanicu da su svaka turneja i album opet borba za dokazivanje. To je runda koju ponovo moramo dobiti. Tako da će u Beogradu ljudi videti opet neko novo lice 'Valjka'“, najavljuje Hus.

Ulaznice za koncert 44 Runde „Parnog valjka“, 9. novembra u 20.30, u Beogradu mogu se kupiti na blagajni Štark arene i koštaju 1.800 dinara za parter, dok su za tribine 1.800, 2.000, 2.500 i 2.800 dinara.

broj komentara 0 pošalji komentar