Argentinski progresiv haus i „Kripi dens“ za kraj oktobra

Ljubitelji modernijih muzičkih pravaca uživaće u kraju oktobra. Na žurku „Drimers“, 25. oktobra, dolazi predstavnik argentinskog progresiv haus zvuka Fernando Ferejra, a poslednjeg dana meseca Noć veštica moći će da obeleže na tradicionalnom serijalu „Kripi dens“.

Nakon fantastičnog vikenda otvaranja, u renoviranom enterijeru kluba „Dot“, kada je publika imala priliku da se na prepunom podijumu za igru, zabavlja uz muzički izbor naše mlade di-džej zvezde Ilije Đokovića, kao i predstavnike „Čeri on top“ popularnog parti serijala, klub nastavlja u istom ritmu.

Prvo strano gostovanje u ovoj sezoni zakazano je za 25. oktobar, kada na žurku Drimers stiže predstavnik argentinskog progresiv haus zvuka – Fernando Ferejra.

U pitanju je proslava desetogodišnjice Fernandove radijske emisije, kao i njegovog parti koncepta. Te večeri, domaću podršku pružiće mu Migaz, predstavnik naše progresiv scene. 

Ograničen broj ulaznica za žurku Drimers u prodaji je po specijalnoj ceni od 500 dinara, putem platforme Cooltix

Fernandov stil je tzv. old skul progresiv haus, koji je za njega karakterističan i kada je reč o izboru muzike, ali i o numerama koje producira. Njegov zvuk je veoma specifičan, a di-džej setovi su mu prepuni melodija i tonova koji pružaju maksimalno uživanje – muzika koja pokreće telo, a istovremeno je odmor za dušu. On je muzičar koji stvara pod uticajem Žan Mišel Žara, Vangelisa, Hansa Zimera.

Nakon što je oduševio argentinsku publiku i nastupao širom rodne zemlje, postao je miljenik i internacionalnih klabera. Svest o Fernandovoj muzici doseže daleko van granica Južne Amerike, čak do Evrope, gde je nastupao u Amsterdamu, širom Mađarske, u Bukureštu, Subotici i Beogradu.

Fernando vodi radijsku emisiju pod nazivom Dreamers, koja je jedna od najslušanijih emisija čitave radio-stanice. 

Veče nakon Fernandovog nastupa, 26. oktobra rezervisano je za dobre stare hitove ar'en'bi i hip-hop zvuka ali i najsvežije numere ovog žanra, uveliko prepoznatljive na „Čeri on top“ žurkama.

Svojim istančanim ukusom i ovog vikenda, muziku biraju Di-džej Ajk i Lea Davogić, sada već dobro poznata lica ovog popularnog serijala, koji će svojom muzičkom selekcijom publiku navesti da se njiše uz nezaboravne hitove ovog muzičkog opusa.

Ovogodišnju Noć veštica obeležićemo u četvrtak 31.oktobra, uz tradicionalni „Kripi dens“ serijal, uz obavezne maske, kao i nezaobilazni trostruki b2b set i sjajnu muziku Maje Jome, Marka Vukovića i Bokija. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво