Beogradski koncert Lare Fabijan odložen za 10. maj 2020.

Pop zvezda Lara Fabiajn, čiji je koncert u Štark areni planiran za 16. novembar 2019. godine, zbog nepredviđenih okolnosti pomera turneju i u Beogradu će nastupiti 10. maja 2020. godine.

Lara Fabijan je prihvatila učešće u televizijskom šou-programu The Voice u Francuskoj čije se snimanje poklopilo sa jesenjim terminima turneje 50 World Tour među kojima je i koncert u Beogradu.

Izvođač i promoter upućuju izvinjenje zbog neplaniranog pomeranja termina koncerta svim obožavaocima i poručuju da će se odužiti publici na adekvatan način na spektakularnom koncertu u najvećoj Areni u ovom delu Evrope 10. Maja 2020. godine.

Kupljene ulaznice za koncert u novembru mesecu su važeće za majski koncert i nije ih potrebno menjati.

Oni koji nisu u mogućnosti da prisustvuju koncertu 10. maja 2020. godine, ulaznice mogu vratiti na biletarnici Štark arene kao i na svim prodajnim mestima „Tiket vižna“.

Štark arena poručuje Larinim obožavaocima da sačuvaju ulaznice za novi termin koncerta jer ih čeka iznenađenje na zakazanom koncertu.

Ulaznice za koncert su u prodaji i mogu se kupiti po ceni od 3.200, 3.500, 3.900, 4.000, 5.500, 7.000 i 8.500 dinara na blagajni Štark arene, Bilet centra, „Tiket vižna“, kao i na sajtu Arene.

Sa više od 20 miliona albuma prodatih širom sveta, Lara Fabijan se pred publiku vraća serijom koncerata 50 World Tour. Turneja je organizovana povodom Larinog 50. rođendana, sa specijalnim nastupom kojim slavi 30 godina karijere i pesmama sa 14 studijskih albuma i hitovima Je T' Aime, Quédate, Caruso, Adagio, Je Suis Malade i druge.

Larin novi album na francuskom Papillon dostupan je od februara ove godine.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 16. април 2024.
24° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво