Koje pesme rasplaču članove grupe „Novi fosili“

Za kraj pedesetogodišnje karijere, „Novi fosili“ pripremaju turneju koja će trajati oko godinu dana, a počeće koncertom u Beogradu, koji je zakazan za 15. novembar u Centru „Sava“.

Njihove pesme vraćaju nas u lepe trenutke. Gostujući u Beogradskoj hronici, članovi grupe „Novi fosili“ otkrili su nam tajnu svog uspeha, a Marinko Kolnago je pokušao da nabroji uz koje pesme plaču, rekavši da su to Sanjaj me, Neveni žuti, žuti, Samo mi se javi, a Sanja Doležal je dodala da su oni u godinama kada plaču „i na reklame“.

„U Zagrebu smo imali dva velika koncerta i Marinko je počeo da plače na prvoj pesmi, a to je pesma Sanjaj me, a plakala je i publika, a plakali smo i mi“, rekla je Sanja.

Bez obzira na to što grupa slavi 50 godina karijere, svi članovi „Novih fosila“ izgledaju odlično.

„Mojih 36 godina karijere je u 'Novim fosilima', a koncert je osmišljen kao priča o pedeset godina postojanja grupe. Sa nama će biti ljudi koji su tih 50 godina stvarali i utkali mali trag i pečat u grupu“, napomenula je Sanja i dodala da su 'Fosili' bili muški bend.

„Mene je nazvao šef grupe, Slobodan Momčilović Moka, i rekao da Đurđica zbog dvoje male dece ne može više da nastupa, pa je pitao mene da li bih pevala u grupi. Ja sam pristala, misleći da će mi to biti dobra zabava uz fakultet, ali i dobar džeparac“, rekla je Sanja.

Marinko je šaljivo dodao da se Sanja lepo zabavila, pojačala džeparac, ali fakultet nije završila.

Njihovi koncerti traju po tri sata, ponekad i duže.

„Koncertno pravilo je da postoji vreme trajanja nastupa, ali sinergija između publike i nas je fantastična, i sa jednim bisom to je okej“, rekao je Vladimir Kočiš.

„Pedeset godina je život i kada se razumno razmišlja, u tih 50 godina se moraju dogoditi i lepe i ružne stvari, ljubav prema pesmi i energija kada si na bini, nešto te ponese i taj osećaj je neopisiv“, zaključila je Sanja Doležal. 

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво