Zdravko Čolić rasprodao prvi i zakazao drugi koncert u Beogradu

Zvezda domaće muzičke scene Zdravko Čolić rasprodao je koncert zakazan za 29. novembar u Štark areni, u rekordnom roku, saopštili su organizatori. Još jedno druženje sa Čolom je 30. novembra.

Zbog nezapamćenog interesovanja, Čolić je za 30. novembar, zakazao još jedan koncert na istom mestu. 

Hiljade obožavatelja nije „časilo časa“ da kupi karte kako bi uživalo u pesmama omiljenog pevača, pa zato i ne čudi što ih je više od 16.000 – nestalo velikom brzinom.

Karte za drugi koncert su već u prodaji po istim cenama.

Muzička legenda, jedna od retkih koja se može pohvaliti rasprodatim koncertima na drugom kraju sveta, održao je nezapamćene nastupe po Americi, a kruna turneje „Ono malo sreće“, desiće se 29. i 30. novembra u Beogradu.

Osim novih hitova Tebe čuvam za kraj, Ničeg nije bilo između nas i Ono malo sreće, publika će uživati i u bezvremenskim klasicima Mađarica, Stanica Podlugovi, Ti si mi u krvi...

„Jedva čekam da ponovo zapevam u Beogradu. Prošlo je pet godina od poslednjeg druženja s divnom publikom i vreme je da ponovimo. Sretan sam i s velikim nestrpljenjem čekam 29. i 30. novembar“, rekao je legendarni Zdravko Čolić, koji se javio iz Amerike, gde je upravo završio svoju, više nego uspešnu turneju.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво