Zdravko Čolić 29. novembra u beogradskoj Štark areni

Legenda pop muzike i jedna od najvećih pevačkih zvezda Balkana Zdravko Čolić najavljuje spektakularni koncert 29. novembra u beogradskoj Štark areni.

Veliku novobeogradsku koncertnu salu upravo je 2005. godine otvorio miljenik publike od Vardara pa do Triglava, ali i obožavalaca širom Evrope i sveta i to sa dva rasprodata koncerta.

Popularni Čola vraća se peti put na isto mesto da sa jednakim žarom osvoji srca beogradske publike. Zdravko Čolić će u Areni nastaviti uspešnu turneju Ono malo sreće, nazvanu po istoimenom, 15. studijskom albumu.

Zvezda pop scene prirediće kao i uvek do sada veličanstveno veče za pamćenje. Sa ogromnom energijom koja ga pokreće decenijama unazad izaći će pred publiku i otpevati najveće hitove iz svoje bogate karijere uz koje su odrastale generacije.

Još jednom će pokazati zašto je miljenik publike već više od 50 godina. Pevač koji je vladao jugoslovenskom scenom održao je koncerte na svim najvećim koncertnim mestima.

Samo u poslednje dve decenije napravio je niz koncerata u Beogradu o kojima se i dan-danas priča. Posle dva nezaboravna spektakla na Marakani (2001. i 2007), fenomenalnog koncerta na Ušću (2011) i četiri rasprodate Arene (2005. i 2014) ponovo nastupa u najvećoj beogradskoj hali.

Nakon pet godina nestrpljivog iščekivanja Čola je ponovo u Areni gde će otpevati svoje najveće hitove od prvog Sinoć nisi bila tu, snimljenog davne 1972. godine, preko Ti si mi u krvi, Produži dalje, Ružice moja Ruška, Ti živiš u oblacima mala do hitova Tebe čuvam za kraj i Ničeg nije bilo između nas sa aktuelnog albuma Ono malo sreće.

broj komentara 2 pošalji komentar
(četvrtak, 03. okt 2019, 19:27) - Snjezana [neregistrovani]

Jedan Jedini

Da si nam ziv i zdrav !!!!!!!!!!!!!!ZDRAVKO

(petak, 20. sep 2019, 12:50) - anonymous [neregistrovani]

Zdravko Colic je Car, pa da nije posle 1990 godine snimio niti jednu - jedinu pesmu, a.......

….....mi Srbi, ne umemo da se radujemo, sto takva velicina potice iz nasega - naroda! On, nije samo nas, on je - svetski!!! Zelim mu svako - dobro!