„Atomsko sklonište“ ove jeseni u zemunskom „Festu“

Pulski hard rok bend „Atomsko sklonište“ nastupiće ove jeseni u klubu „Fest“ u Zemunu“. Nastup legendarnih „Atomaca“ zakazan je za 19. oktobar.

„Атомско склониште“ ове јесени у земунском „Фесту“ „Атомско склониште“ ове јесени у земунском „Фесту“

Nakon uspešne letnje turneje u 40 gradova, „Atomci“ polako prave plan i za jesen/zimu 2019. godine. Ono što je već sada sigurno je nastup u klubu „Fest“. Njihov koncert u ovom legendarnom zemunskom klubu je svojevrsna ekskluziva, jer u klubovima sviraju izuzetno retko.

Međutim, kako sami kažu, mnogo vole „Fest“ i kada god se odluče da naprave ekskluzivan klubski nastup, taj prostor je na prvom mestu.

Od svoga nastanka, davne 1976. godine u bivšoj Jugoslaviji, pa sve do današnjih dana, bend „Atomsko sklonište“ nije prestao da važi za jedan od najjačih i najunikatnijih bendova ovdašnjih prostora.

Već na samom početku karijere rokeri su postavili visoke standarde kako zvuka tako i vizuelnog nastupa, te je već tada bilo jasno da je scena dobila nešto upečatljivo, novo i višestruko kvalitetno.

Njihov jasan i tvrdokoran pacifistički stav, oštra i direktna kritika društva i sistema lansirali su bend u sam vrh ondašnje, ali i današnje umetničke avangarde, a njihovi vizionarski tekstovi, nažalost, danas su surova realnost i svakodnevica.

Vreme je donelo i odnelo mnoge bendove, umetnike, stvaraoce u proteklim decenijama ali „Atomsko sklonište“ i dalje uporno opstaje i tvrdoglavo grabi dalje.

Da li je moguće bolje dočarati kompletnu pojavu „Atomskog skloništa“ nego kroz poruke koje nam šalju već duže od 40 godina. Jer, u Vremenu horoskopa, vrlo je važna temeljna Mentalna higijena da bi Oni što dolaze za nama mogli odlučno, Na kraju stoljeća, reći: Ne cvikaj generacijo jer Za ljubav treba imat dušu!

Na radost ljubitelja dobrog starog eks-Ju roka, ovi veterani rok scene drugi put dolaze u „Fest“ i obećavaju veče koje ćete pamtiti.

Ulaznice za koncert po ceni od 900 dinara u prodaji su od 11. septembra u „Feliks šopu“ (TC Sremska) i u klubu „Fest“. Na dan koncerta cena ulaznice, ako ih bude, iznosiće 1.200 dinara.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво