Dogodine Međunarodni festival trubača u Jagodini

U Jagodini će iduće godine biti održan Međunarodni festival trubača, najavio je predsednik Skupštine grada Jagodine Dragan Marković, koji kaže da ta manifestacija neće biti konkurencija Guči.

Kako se navodi u saopštenju, Marković je rekao da će Međunarodni festival trubača u Jagodini trajati tri dana uz nastup trubača iz najmanje 20 zemalja iz celog sveta, a biće održan poslednje nedelje jula.

Predsednik Skupštine grada Jagodine istakao je da Međunarodni festival trubača neće smetati Guči i da nije konkurencija Dragačevskom saboru trubača. 

Međunarodni festival trubača u Jagodini, kaže Marković, biće održan na izletištu Potok i letnjoj scena gde, dodaje, svake nedelje u Jagodinu dođe 5.000 ljudi na Veliku narodnu igranku. 

Najavio je da će na mestu gde se sada nalaze tribine u jagodinskom izletištu Potok biti izgrađene dodatne betonske tribine sa ukupno 4.200 mesta. 

Dragan Marković kaže da će tribine biti pokrivene, a da će bina pored veštačkog vodopada dobiti nov izgled.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
26° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи