Poslednje pripreme pred „Mjuzik vik“

Najveće regionalne zvezde na letnjem izdanju festivala „Mjuzik vik“, nastupaće na Ušću od 23. do 25. avgusta. Za ljubitelje filma, organizovani su „Sava promenada“ i „Filmstrit“.

Tek što se završio „Bir fest“ a već su počele pripreme za novi beogradski muzički spektakl. Trodnevni festival „Mjuzik vik“ , koji se već nekoliko godina održava na Kopaoniku, prvi put će se sa hladne planine spustiti na vrelo Ušće.

„Mjuzik vik' je namenjen pre svega ljubiteljima pop, trep i narodne muzike. Nastupiće najveće domaće i regionalne muzičke zvezde. Biće tu Lepa Brena, Dragana Mirković, Maja Berović, Buba i Džala, Senida, Jelena Rozga, Toni Cetinski, 'Hari Mata Hari', Saša Kovačević. 'Mjuzik vik' je deo 'Klaud platforme' koja obuhvata 'Bir fest', Noć muzike i 'Mjuzik vik'. Sva tri festivala se odigravaju na Ušću, i ulaz na sva tri festivala je besplatan“, rekla je Irena Jerković, portparol festivala.

Sva tri festivala namenjena su publici različitih generacija.

„Bio sam i na 'Bir festu', zaista sam uživao... Mislim da Beograd ima šta da ponudi, i ako pričamo o tome koji je kosmopolitski grad, to Beograd zaista jeste. Ja sam nedavno stigao iz Šangaja i mogu da vam kažem – nigde kao u Beogradu, Beograd je epicentar sveta“, kaže teniski trener Bogdan Obradović.

A na Savskoj promenadi, naredna dva dana, opet bioskop na otvorenom. U petak je na programu jedno od najuspešnijih modernih svetskih filmskih ostvarenja, Društvena mreža, a u subotu, američki triler Igra novca, u kojem glavne uloge igraju holivudske zvezde Džordž Kluni i Džulija Roberts.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи