Nikola Pejaković Kolja početkom decembra prvi put u „Amerikani“

Kultni autor srpskog bluza, Nikola Pejaković Kolja, prvi put u karijeri, održaće 2. i 3. decembra koncerte u dvorani „Amerikana“ Doma omladine Beograda.

Gitarista, pevač i autor, Kolja je do sada u Beogradu već dva puta rasprodao sva mesta u Kombank dvorani. Sada najavljuje nove koncerte u oblužnjoj „Amerikani“, kako bi razmrdao i rasplesao Beograđane sa dve velike klupske svirke, praćen vrhunskim, razbijačkim bendom kog predvodi producent i gitarista Voja Aralica.

„U Beogradu ću da sviram kad god mogu i koliko god mogu. Na jesen ćemo malo da se reorganizujemo, napravimo novi šou i krenemo u svirke“, najavljuje Kolja.

Svirke stižu u pravom trenutku, jer je prošlo već godinu dana od izlaska odlično prihvaćenog albuma Četiri prsta, što je bilo dovoljno vremena da publika upije čak 19 novih pesama, među kojima su Može malo sutra, Ala je lep ovaj svet i Svaku noć je isti mrak, a ne treba zaboraviti i da se navršava deset godina od objavljivanja albuma Kolja, na kome su I eto udade se ti za konja, Da li venem ili zrim i Maršala Birjuzova 8.

Poznat kao scenarista, reditelj i glumac, Pejaković se na muzičkoj sceni predstavio pod imenom „Kolja i Smak Belog dugmeta“ i prvencem Mama, nemoj plakati, a kultni status je dodatno učvrstio i trećim, iskupljujuće-ljubavnim albumom Grobovlasnici.

„Imam divnu i odanu publiku, koja voli to o čemu pevamo. Moje je samo da sviram i da se dam čitav, bez ostatka“, kaže Kolja.

Odana publika dobija odličnu priliku da uz specijalan popust kupi ulaznice za Koljine koncerte 2. i 3. decembra. Trenutno je do 1. septembra u prodaji samo komplet ulaznica za obe večeri koji košta 2.000 dinara na blagajni Doma omladine, odnosno prodajnim mestima i mreži www.tickets.rs.

Od 2. septembra u prodaji će biti isključivo pojedinačna ulaznica, za svako veče zasebno, koja košta 1.200 dinare. Ako ih ostane na dan koncerta, ulaznice će biti 1.500 dinara.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво