Na „Bir festu“ za dva dana skoro 200.000 ljudi

I ove godine „Belgrejd bir fest“ postavlja rekorde – za prva dana festivala na Ušću je uživalo skoro 200.000 ljudi u odličnom rokenrolu, a večeras se očekuje još veća poseta.

Tokom prve dve večeri održan je 51 koncert na četiri bine i sve je proteklo u najboljem redu.

Posetioci poštuju sve mere bezbednosti, a uz odličnu muziku i pivo stvaraju nezaboravnu atmosferu, čemu svakako doprinosi i izgled Glavne bine i čitavog festivalskog prostora.

Beogradska kulturna mreža i „Skajmjuzik“ su ove godine postavili nove standarde produkcije i organizacije festivala.

Zvezde subotnje večeri na Glavnoj bini će biti „Van Gog“, Manjifiko, Blaža i „Kljunovi“, „Urban&4“, a nastupiće i Bilja Krstić, „Ateist rep“ i Džoni Ranković.

Koncerti na preostale tri bine će se odvijati, takođe, prema najavljenom programu.

Organizatori su sinoć za sve Beograđane priredili veličanstveni vatromet, o čemu svedoče mnogobrojni snimci i fotografije koje na najlepši način predstavljaju Beograd.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво