Na „Bir festu“ osnova svega je druženje i razumevanje

Počeo je „Bir fest“! Do ponedeljka, 19. avgusta, za posetioce u parku na Ušću obezbeđeno je 105 sati besplatnog muzičkog programa, koji će na četiri bine izvoditi više od 600 muzičara.

Ovogodišnji „Bir fest“ otvorio je Dejan Cukić, i to na dan kada je pre 50 godina počeo Vudstok. To nije bio plan, ali što bi rekli naši stari nije kome je namenjeno već kome je suđeno. Dobra muzika, skoro porodična atmosfera mnoge je podstakla na to da se sete festivala mira i ljubavi.

„Bir fest“ je najposećeniji festival ne samo Beograda, već čitave Srbije. Na najbolji način prezentuje ono što je i bio osnovni cilj ovog festivala od njegovog začeća 2003. godine, a to je druženje i razumevanje.

Baš to, prema njenim rečima, privlači muzičare ne samo iz zemlje već iz čitavog regiona, kao i posetioce iz regiona ali i sveta.

Prvi put ove godine i „Bunt rok festival“ RTS-a ima svoju binu. Bend „Logička greška“ prvi je probio led i odmah privukao pažnju.

Do ponedeljka predstaviće se 29 mladih benova sa „Bunt rok festivala“. A specijalni gost je bend „Bolesna štenad“.

Danas i tokom vikenda koncerti kako je i planirano. Neplanirano muzički spektakl Rok opera, u kome učestvuje više od 100 izvođača, umesto da otvori, zatvoriće festival u ponedeljak.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи