„Rok opera“ na spektakularnom zatvaranju „Bir festa“ u ponedeljak

Termin 17. „Belgrejd bir festa“ je, zbog najavljenih vremenskih nepogoda za sredu 14. avgusta, promenjen, tako da će festival biti održan od 15. do 19. avgusta, zbog čega je došlo i do izmena u muzičkom programu.

Raspored koncerata koji su najavljeni za petak, subotu i nedelju ostaće nepromenjen, dok će u četvrtak nastupiti sledeći Dejan Cukić, „Artan Lili“, „Kerber“, „Ju grupa“ i „Ajsbrn“.

Uz velike napore, s obzirom na to da je u pitanju preko 100 izvođača, organizatori su uspeli da dogovore da muzički spektakl „Rok opera“, koja je bila planirana za otvaranje, zatvori festival u ponedeljak 19. avgusta.

Tog dana nastupiće i Marko Louis, Ajs Nigrutin i Timbe, „Majke“ i KKN. Program sa preostale tri bine, koji je bio planiran za sredu, biće održan u ponedeljak.

Najavljeni koncert najveće zvezde ovogodišnjeg festivala Džonija Mara, nažalost, neće biti održan zbog njegovih ranije zakazanih nastupa. Međutim, zbog velikog interesovanja publike, organizatori se trude da obezbede novi termin za njegov prvi beogradski koncert tokom jeseni.

Prema najavama RHMZ-a, narednih dana neće biti padavina, tako da se nadamo da će stotine hiljada posetilaca uživati u sjajnim besplatnim koncertima, koji će za pet dana biti održani na Ušću, kao i u festivalima „Mjuzik vik“ i „Noć muzike“, koji će do kraja avgusta biti održani u okviru „Klaud“ festivalske platforme.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи