Budućnost rok i pop scene na „Bunt rok bini“ na „Bir festu“

Na posebnoj „Bunt rok bini“ publika beogradskog „Bir festa“, čak pet večeri zaredom, od 14. do 18. avgusta, moći će da uživa, skače, peva, igra uz muziku 30 najzapaženijih bendova i autora „Bunt rok festivala RTS- a“.

Dođite da čujete nove bendove, mlade stvaraoce, virtuoze i umetnike – one koji dolaze i one koji će u narednim godinama i te kako doprinositi unapređenju domaće rok i pop scene.

Prve večeri „Bir festa“, na Bunt rok bini smenjivaće se Sanja Tišma, „Skadrila“, Krosroud“, „Lagana sreda“, „Pet minuta slave“, „Nemesis“.

U četvrtak će pred festivalsku publiku izaći „Logička greška“, „Krosover“, "Zerotwo", „Natali“, „Herc“. Specijalni „Bunt rok gosti“, bend „Bolesna štenad“ nastupiće u 22.15, 15. avgusta.

Trećeg dana festivala, za dobru zabavu biće zaduženi „Vajz“, „Sindrom“, Verica Marinković, „Serđio laundž“, „Empati soul prodžekt“ i „Mera“.

„Lajon hejz“, „Reci cimet“, „Larska“, „Viva vops“, „Kora“ i „Sicpinker“ predstaviće se beogradkoj publici u subotu dok će završne večeri festivala sa Bunt rok bine prašiti „Rok u ponoć“, „Keni nije mrtav“, „D filters“, „Dingospo Dali“, „Random“ i „Slonz“.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво