Više od 600 muzičara i 400 pivskih ukusa na Ušću

Na 17. „Bir festu“ posetioci će od 14. do 18. avgusta uživati tokom 105 sati besplatnog muzičkog programa, koji će na četiri bine izvesti više od 600 muzičara.

Muzičko zagrevanje prve večeri na Glavnoj bini počeće uz Rok operu i više od 100 izvođača na bini, koji će oživeti nezaboravne rok hitove.

Prve večeri nastupiće i najveća zvezda festivala, Džoni Mar, gitarista grupe „Smits“, koji će posle nastupa na prestižnim svetskim festivalima „Glastonberi“ i „Siget“, prvi put nastupiti i u Srbiji.

Na Glavnoj bini koncerte će održati i brojni gosti iz regiona Manjifiko, „Majke“, „Brkovi“, Vojko V, „Urban & 4“, „Elemental“, „Atomsko sklonište“, „Bombaj štampa“ i mnogi drugi, a tu su i domaći izvođači Dejan Cukić, Marko Luis, „Kerber“, „Električni orgazam“, „Negativ“, Bilja Krstić, „Tap 011“, ali i veterani „Bir festa“ –„Van Gog“, „Ortodoks Kelts“, „Ju grupa“ i Inspektor Blaža.

Na posebnoj Bunt rok bini publika beogradskog „Bir festa“ videće 30 najzapaženijih bendova i autora „Bunt rok festivala RTS-a“. 

Pored muzičkog programa biće organizovani brojni drugi sadržaji, a na više od 100 štandova u ponudi će biti preko 400 različitih pivskih ukusa velikih pivskih industrija „Hajneken“, „Apatinske pivare“ i „Valjevsko pivo“, ali i dobra hrana.

Ljubitelje kraft piva i ove godine očekuje posebna zona „Craft lend“, gde će premijerno biti predstavljeno kraft pivo „Bir festa“ – Trio fantastikus, koje je napravljeno specijalno za festival u kolaboraciji tri kraft pivare: „Dogma“, „Krou“ i „Tron“.

„Apatinska pivara“ će predstaviti svoje kraft pivo Blu mun.

Na festivalski prostor će moći da se uđe na dva ulaza iz Bulevara Nikole Tesle i dva ulaza sa strane šetališta.

Na festivalu će usluge moći da se plaćaju i karticama, jer je kompanija „Visa“ sve štandove opremila mobilnim terminalima, koji će omogućiti brže, jednostavnije i sigurnije beskontaktno plaćanje.

Korisnici „Visa“ kartica moći će da iskoriste brži prolaz na ulazima 1 i 2, a uz svako beskontaktno plaćanje, dobiće popust od 15 odsto na pića, kao i za kupovinu „Visa“ VIP narukvica.

Od ove godine „Bir fest“ je postao deo nove festivalske platforme – „Klaud festivals“, u okviru koje će biti održani i festivali „Mjuzik vik“ i „Noć muzike“.

U okviru VIP zona, uz posebnu propusnicu, biće neograničena konzumacija pića tokom cele večeri, a pored piva u ponudi će biti i druga alkoholna i bezalkoholna pića.

VIP pasovi po ceni od 2.000 dinara se mogu kupiti na prodajnim mestima „Tikets“ servisa, a neophodno je izvršiti aktivaciju preko besplatne mobilne aplikacije Kipap (KeepApp), koja je dostupna na Gugl plej i Ap storu.

broj komentara 0 pošalji komentar